Asunnot

Kerros- ja rivitaloasuntoja

Tasokkaat pintamateriaalit, toimivat pohjaratkaisut ja upea kokonaisuus saavat sinut takuuvarmasti viihtymään tässä laadukkaasti rakennetussa kodissa. Jokaisessa huoneistossa on isot, koko huoneiston levyiset parvekkeet. Yhtiön suojaisalla sisäpihalla on lasten leikkialue, jossa myös vanhemmat viihtyvät.


YKSIÖT

Tilavissa yksiöissä on loistava pohjaratkaisu. Olohuoneen yhteydessä on mukavan kokoinen keittiö, sekä makuualkovi, jonka voit halutessasi erottaa vaikka verholla pieneksi makuusopeksi. Asunnossa on ihana koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Tasokkaat pintamateriaalit ja toimiva kokonaisuus saavat sinut takuuvarmasti viihtymään tässä laadukkaasti rakennetussa kodissa.

Tutustu asuntoihin »


KAKSIOT

Kodikas ja tilava kaksio hurmaa koko huoneiston levyisellä, lasitetulla parvekkeellaan. Asunnossa on viihtyisä keittotila ja sekä hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Tasokkaat pintamateriaalit ja toimiva kokonaisuus saavat sinut takuuvarmasti viihtymään tässä laadukkaasti rakennetussa kodissa.

Tutustu asuntoihin »KOLMIOT

Asunnossa on loistava pohjaratkaisu ja viihtyisä koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan. Lisäksi on kaksi erillistä makuuhuonetta ja oma sauna. Tasokkaat pintamateriaalit ja toimiva kokonaisuus saavat sinut takuuvarmasti viihtymään tässä laadukkaasti rakennetussa kodissa.

Tutustu asuntoihin »RIVITALOT

Tässä rivitalohuoneistossa on loistava pohjaratkaisu ja oma pieni piha. Alakerrassa on olohuone, keittiö ja yksi makuuhuone sekä wc, yläkerrassa kylpy- ja saunatilat sekä kaksi makuuhuonetta. Asunnossa on ihana ja ainutlaatuinen tunnelma.
Pääosa kaksikerroksisten rivitalokotien ulkoseinärakenteista on toteutettu pystyhirsirakenteena. Hirsiseinät tasaavat huoneilman kosteutta eri vuodenaikoina sekä parantavat myös huonetilan akustiikkaa. Kohteessa hirret on asennettu poikkeuksellisesti pystyyn mikä luo tiloihin hauskan ja ainutlaatuisen vaikutelman. Pystyhirren ulkopintaan on asennettu perinnerakentamisesta tuttu ilmansulkupaperi sekä ekovillalevytys, joilla seinästä saadaan entistä energiatehokkaampi, kuitenkin säilyttäen hirsiseinän luonnollinen toimintaperiaate.

Tutustu asuntoihin »